Publisert 13 mai 2019

1. The endless summer

Dokumentaren følger to surfere på deres jakt etter evig sommer. De reiser verden rundt etter sommersesongene på jakt etter den perfekte bølgen, og ender opp med å finne både det og flere lokale, fargerike mennesker på veien. Bli med til Australia, New Zealand, Hawaii, California, Tahiti, South Africa, Ghana, Nigeria og Senegal.

2. Lost in translation

To ensomme sjeler finner trøst i hverandre midt i den kaotiske storbyen Tokyo. Se et helt spesielt forhold utforme seg midt blant neonlys, karaokebarer og japansk mat.

3. Before Sunrise

En togtur fører en ung mann og kvinne sammen, og de tilbringer et døgn sammen mens de utforsker Wien, og samtidig forelsker seg i hverandre. Filmen viser hvilke spennende møter og vakre opplevelser interrail kan føre til.

4. Tracks

En sann historie om en kvinne som etterlater bylivet for å gå 274 mil alene gjennom den Australske ørkenen med fire kameler og en hund – en reise som vil forandre livet hennes for alltid.

5. Hector and the Search For Happiness

Med en god dose humor blir vi med psykologen Hector på en reise ut i verden for å finne ut av hva som gjør mennesker lykkelige, slik at han bedre kan hjelpe klientene sine. I et møte med mange ulike kulturer og definisjoner på hva lykke er, lærer Hector også mye om seg selv og livet i prosessen.

6. Life in a Day

Hva skjer når National Geographic ber hele verden sende dem en film av “en dag på jorda?” Jo, du får 80.000 innsendinger og 4500 timer med film fra 192 land. Alle filmene er laget samme dag – 24.juli 2010 – og satt sammen til en magisk dokumentar om livet på kloden vår.

7. The Notebook

Romantikeren Nicolas Sparks har skrevet mange bøker som er filmatisert og filmet i statene på USAs sørøstkyst. som blant annet “The Notebook” og “Dear John” i South Carolina, “The last song” i Georgia, samt “Safe Haven” og “A walk to remember” i North Carolina. Blandingen av romantikk, vakker natur og karakteristiske byer har fått mange til å drømme seg vekk hit.

8. Into the wild

Denne klassikeren viser hvordan livet til toppstudent og atlet Christopher McCandless endres når han forlater alle eiendeler, gir bort sparepengene til veldedighet og haiker til Alaska for å bo i villmarken. En film om frihet, natur og eventyrlyst.

9. Ps, I love you

En ung enke oppdager at hennes avdøde mann har etterlatt henne 10 beskjeder i form av brev som skal hjelpe henne gjennom tapet og på starten til et nytt liv uten han. Breven tar henne med på en reise både innvedig og utvendig, og hun setter kursen mot Irland, der de først møttes. Forelsk deg i Irlands grønne natur og livlige puber.

10. The beach

Med en spot on-skildring av enhver backpackers første møte med Bangkok, og ikke minst møtet med et skjult paradis i Thailands øyverden, byr denne filmen på alt fra vakre til mørke scener. Inspillingsstedene er blant annet vestkystens Phi Phi Islands og Krabi.

Få tips & inspirasjon til reisen
Sammenlign alle fly, hotell og pakkereiser hos oss