Mexico

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap

Om Mexico Nord-Amerika

Det er få land som har så fantastiske strender, mat, severdigheter og klima som Mexico. Her kan du slappe av på karibiske strender, vandre i regnskog eller se noen av verdens vakreste ruinbyer.

Her finner du et av verdens herligste klimaer og en ekstremt variert natur hvor du kan finne alt fra ørken til jungel, fjellkjeder og karibiske strender.

Et av de beste områdene for turister er Yucatánhalvøen, som frister med palmer, sandstrender, herlig blått dykkevann og mayaruiner. De beste badeområdene er Playa del Carmen, Cancún, Akumal og Tulum, som ligger langs Riviera Maya på halvøyens østlige kyst. Her ligger også øyene Cozumel og Isla Mujeres.

På landets vestkyst ligger både den populære Baja-halvøyen og den verdensberømte byen Acapulco.

Om du liker festivaler bør du dra til Mexico i månedsskiftet oktober-november. Da holdes den flere dager lange festivalen ”De dødes dag”, som på spansk heter ”Dia de muertos”, hvor man hedrer sine avdøde slektninger. Da holdes det fester på kirkegårder, det ofres mat og leker på ulike altre i hjemmet eller på kontoret og det holdes karnevaler med mengder av skjelett og dødninghoder.

Her er reisemål i Mexico

Maya ruiner vid havet
Foto: ellak
Norra stranden
Foto: cingelsson
Stranden i Playa del Carmen
Foto: mrstravel
None
Foto: dumle77
Ensam på stranden
Foto: thomas63
Chitzen Itza
Foto: tchongen
Tulum
Foto: zorrito
Sunset i Acapulco
Foto: zorrito
Heavens Gate
Foto: bastestad
Sköldpadda
Foto: mrstravel
Strand
Foto: moster
Kukulkans pyramid
Foto: ivan

Planlegger du en reise til Mexico?

Hver dag søker Reiseguiden blant 1 000 000-talls priser fra over 500 reiseselskap. Vi sammenligner mer enn 500 000 hotell, over 438 flyselskap, og et 100-talls reisebyråer og 24 arrangører.