Mauritius

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap

Om Mauritius Afrika

Mer enn 15 mil med perfekte hvite sandstrender og vann som er varmt og krystallklart året rundt.

Øyen Mauritius ligger midt i Det indiske hav, omtrent 70 mil øst for Madagaskar, og er den største av øyene i øyriket med samme navn. Her finner du et varmt og deilig klima med 27-29 grader i januar-februar, og cirka 20 grader i de kaldeste månedene i juni-juli. Havet er også deilig og varmt, med stabile 22-27 grader året rundt.

På Mauritius finner du ekte paradisstrender med kritthvit sand og laguner som skjermes bak et av verdens største korallrev.
Disse sandstrendene dekker 150 kilometer av kysten, så det er ikke vanskelig å finne noen meter med paradis som du kan ha helt for deg selv. De største reisemålene på Mauritius er hovedstaden Port Louis, Blue-Bay i sørvest og Grand Baie på nordkysten.
For deg som vil variere dagene i solen med aktiviteter er det masse å gjøre på øyen, blant annet en kan du besøke botanisk hage og akvariet eller dra på dagsutflukter på havet.

Naturen på Mauritius er fantastisk vakker med både fjell og regnskoger. Her finner du store naturområder som er vernet og som kan utforskes til fots eller på safari. En av verdens mest fargerike naturformasjoner finner du sørvest på Mauritius. Sanddynene her heter Terres des sept Couleurs, ”syvfargesjorden”, og består av et antall ulike fargede geologiske sandlag. Her er sanden farget både rød, brun, lilla, grønn, blå, lille og gul. Turister får ikke gå i sanden, men det går an å kjøpe små prøverør med den fargerike sanden i souvenirbutikken.

None
Foto: friss
Mauritius dyk!
Foto: sultana
Fina Fisken
Foto: olazaboz
Flyter som korkar
Foto: olazaboz
Utsikt, Mauritius
Foto: callekin
Myggbesprutning
Foto: cina
Indiska Oceanen
Foto: sperlbauer
Flic en Flac
Foto: manuel
None
Foto: moniq
Pamplemousse trädgården
Foto: moniq
None
Foto: manuel
Strandfynd
Foto: brigitta

Planlegger du en reise til Mauritius?

Hver dag søker Reiseguiden blant 1 000 000-talls priser fra over 500 reiseselskap. Vi sammenligner mer enn 500 000 hotell, over 438 flyselskap, og et 100-talls reisebyråer og 24 arrangører.

Reisemål som ligner Mauritius