Mallorca

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap

Om Mallorca Spania, Europa

Mallorca finner du alt du trenger for en perfekt ferie; mengder av flotte strender, restauranter, underholdningsparker, badeland og museer.

Til tross for at Mallorca bare er 11 mil på sitt lengste finnes det likevel flere titalls små og store byer og badelandsbyer.
De beste strandområdene ligger på den nordøstlige delen av øyen hvor du kan bo på reisemål som Puerto de Pollensa, Alcudia, Playa de Muro, Can Picafort og Cala Mesquida.
På den sørvestlige delen av Mallorca ligger den kjente partybyen Magaluf og hovedstaden Palma de Mallorca.

Deler av øyen er preget av fjell og er perfekt for en utflukt med bil, sykkel, buss eller til fots. Ved de store badebyene finner du massevis av aktiviteter, først og fremst ulike vannsporter, men også gokartbaner, dyreparker og vannparker.

En av Mallorcas merkeligste ruiner ligger i byen Son Servera på østkysten. Her finner du ytterveggene til en kirke som ble påbegynt, men aldri fullført. Arkitekten bak bygget Eglésia Nova (”den nye kirken”) var Joan Rubió Bellver, som blant annet jobbet med den berømte arkitekten Antoni Gaudí. Ruinen er som oftest opplyst og holder ofte konserter.

3,5t.
Flytid fra Oslo
Her er reisemål på Mallorca
Lite mer folk
Foto: alfva
hoppla
Foto: tommyadamsen
None
Foto: Thinkstock
None
Foto: Thinkstock
Utsikt från hotellrummet
Foto: sofianor
SANDSTRAND
Foto: guldi
Stranden i Alcudia
Foto: familyb
En dag på stranden
Foto: bittan
Playan
Foto: perla
Katmandu Huset upp och ner
Foto: bittan
Valdemossa.
Foto: orbita
Playan
Foto: bittan

Planlegger du en reise til Mallorca?

Hver dag søker Reiseguiden blant 1 000 000-talls priser fra over 500 reiseselskap. Vi sammenligner mer enn 500 000 hotell, over 438 flyselskap, og et 100-talls reisebyråer og 24 arrangører.

Reisemål som ligner Mallorca