Slik fungerer Norges største reiseguide

 

På Reiseguiden kan du sammenligne og bestille reiser fra alle ledende arrangører – charter, restplasser, pakkereiser, fly, hotell og leiebil. Her finner du reiser fra over 500 reiseselskap. Ved å bruke vår søkemotor kan du være sikker på å alltid finne den beste reisen til lavest pris.

 

Uavhengige sammenligninger

Reiseguiden drives av privatpersoner som er aktive i selskapet, og vår uavhengighet er viktig for å kunne gjøre rettferdige sammenligninger. Vårt samarbeid med reiseselskapene er en forutsetning for at vi finnes, men vi verken kan eller vil påvirke prisene i søkemotoren. Filtrerer du på laveste pris på Reiseguiden er dette reiseselskapets laveste pris. Vi legger aldri på ekstra avgifter.

 

Tips fra andre reisende

I tillegg til våre søketjenester kan du også stille spørsmål til medlemmene i forumet. Her finnes også masser av inspirasjon og tips fra andre reisende, du kan bla i bilder, spørre om reisemål, finne reisevenner og mye annet.

 

Bli medlem

Ved å lage en konto og bli medlem på Reiseguiden vil du få tilgang til ekstra funksjoner. Disse tjenestene utvikles hele tiden med formål om å gjøre det enklere for deg å planlegge og bestille din reise – både på data, iPad og mobil. Som medlem kan du også poste tråder i forumet og motta vårt nyhetsbrev med masser av reiseinspirasjon og tips. Medlemskapet er alltid gratis.

 

Booking og betaling

Når du klikker på en reise, sendes du videre til reiseselskapets hjemmeside. Booking og betaling gjøres direkte via reiseselskapet. Har du spørsmål om din reise, henvender du deg til selskapet hvor reisen ble booket. I visse tilfeller kan du booke og betale her på Reiseguiden. Denne tjenesten utvikles i takt med reiseselskapets fungerende teknologi og om vi velger å bruke dem.

 

Slik tjener vi penger

Vi får betalt av reiseselskapene, enten via annonser eller når du klikker deg inn på og booker en reise. Vår kompensasjon kan sammenlignes med en eiendomsmeglers kompensasjon betalt av huseierne i salget av en eiendom. For deg som reisende koster det ingenting å bruke Reiseguiden og vi legger aldri på ekstra avgifter.