Finn hotell i Si Kao, Thailand

Sammenlign og bestill hotell fra alle ledende hotellsider
Beste flyprisene til Thailand

Om Si Kao Thailand, Asia

Dette er en av de uoppdagede perlene i Thailand med milevis av strender og små, sjarmerende landsbyer. Hit kommer det nesten kun lokale thailendere, til tross for at det er svært nært andre kjente reisemål som Krabi og Koh Lanta.

Denne vakre kyststrekningen er cirka fem mil lang med masse vakre sandstrender og fantastisk natur.

Her finner du det urørte Thailand og de store turisthordene har ikke funnet veien hit helt enda. De fleste av de besøkende på stranden er lokalbefolkningen selv som kommer hit for å ha piknik.

De mest kjente strendene her er Pak Meng, Chao Mai og Changlang. På sistnevnte ligger et av kystens mer luksuriøse hotell, Anantara Si Kao Resort.

Utenfor Si Kao-kysten ligger flere fantastiske øyer som er lette å nå med båt, blant annet Koh Kradan, Koh Lanta, Koh Muk, Koh Lanta og Koh Phi Phi.

Om du kommer hit for å utforske noen av nasjonalparkene bør du dobbeltsjekke at det er mulig å slippe inn. Flere av områdets naturområder stenges noen deler av året for å la naturen innhente seg igjen.

Over hele landsbygden rundt byen Trang ligger det flere mystiske grotter. Noen er også lange buddhistiske templer med statuer av gull (Phra Ngam-templet) eller mumier i glassmontre (Kao Phra-templet).

1 / 2
Anantara Si Kao Resort
2 / 2
Thinkstock