Finn hotell i Bentota, Sri Lanka

Sammenlign og bestill hotell fra alle ledende hotellsider
Beste flyprisene til Sri Lanka

Om Bentota Sri Lanka, Asia

I Bentota får du den perfekte avslapningen; varme, sol og bad. Her ligger også en av de vakreste strendene på hele Sri Lanka.

Lokalsamfunnet består stort sett kun av noen restauranter og en togstasjon – og en palmekantet milelang sandstrand. Det er også langs stranden at du finner hotellene. Du kan velge mellom et dusintall – og de fleste er svært eksklusive.

I vannet utenfor Bentota kan du teste både surfing, windsurfing, kitesurfin, vannski… ja, i prinsippet alle typer vannsport. Du kan til og med teste rafting på Bentota-elven.

Etter eventyr på havet kan du prøve deg på roligere aktiviteter slik som ayurveda og yoga – eller hvorfor ikke ta turen til en ekte teplantasje og prøve noen kopper trukket på helt ferske blad.

Bare noen timer med bil fra Bentota ligger det 2243 meter høye fjellet Sri Pada. Hit valfarter både religiøse og turister. Turistene starter vandringen opp til toppen midt på natten for å se den fantastiske soloppgangen.

Religiøse fra fire ulike religioner kommer hit for å se en 1,5 meter stor fotlignende fordypning i fjellet. Hinduene mener at fotsporet kommer fra Shiva, buddhister mener at det er Buddha mens kristne og muslimer mener at det ble laget av Adam.