Hellas

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap

Om Hellas Europa

Her vil du finne supersjarmerende landsbyer nesten overalt, tusenvis av vakre strender og sol og varme i mengder. Hellas og landets mange øyer er et ferieparadis du kan besøke om og om igjen.

Hvor enn du velger å reise vil du mest sannsynlig både få oppleve pittoreske små landsbyer, fantastiske strender og et varmt, turkist hav. Reis på utflukter til arkeologiske og historiske severdigheter og avslutt dagen med herlig gresk mat.

I Hellas finner du store øyer som Kreta og Rhodos der du kan komme tilbake år etter år for å utforske nye steder. Det finnes også massevis av små øyer der det er lett å dra på oppdagelsesferd, slik som Korfu, Kos, Lefkas, Leros, Samos, Santorini og Zakynthos.

Hellas byr også på hundrevis av steder på det greske fastlandet som stammer fra antikkens mytologi, militære slag eller andre dramatiske hendelser. Blant annet Marathon, Thermopyle, Akropolis, Olympia og Delphi. Den enkleste måten å oppleve gresk historie på er å reise på en rundtur. Du kan dra på dagstur eller bruke en hel uke, og velge mellom temaer som ”mytologi”, ”slagområder” eller ”det beste av det klassiske Hellas”.

Her er reisemål i Hellas
Cameo Island
Foto: zorrito
None
Foto: anetak
Huvudgatan i Kastro
Foto: sirapp
Agiofili
Foto: babbo
Agia Marina.
Foto: ingridhell
Oia
Foto: grekland
Utsikt
Foto: valtras
Lindos
Foto: ingridhell
Galen grek som hoppar vid Sarakiniko, Milos
Foto: grekland
Gränder i Molyvos
Foto: ingridhell
Katten väntar
Foto: ivan
Mörkret lägger sig i Oia
Foto: tomas

Planlegger du en reise til Hellas?

Hver dag søker Reiseguiden blant 1 000 000-talls priser fra over 500 reiseselskap. Vi sammenligner mer enn 500 000 hotell, over 438 flyselskap, og et 100-talls reisebyråer og 24 arrangører.