Florida

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap

Om Florida USA, Nord-Amerika

I Florida kan du se alligatorer, hilse på Langbein eller slappe av på en sandstrand. Det er ikke så rart at dette er et av verdens mest populære reisemål.

I det sørlige Florida ligger nasjonalparken Everglades, badebyen Key West og storbyen Miami. På Floridas vestkyst ligger det flere badebyer med populære sandstrender, blant annet Clearwater Beach, Siesta Key og Naples Beach. Men det området som lokker aller flest turister ligger flere mil fra nærmeste sandstrand. I Orlando ligger det så mange fornøyelsesparker at det vil ta deg flere måneder å teste alle berg- og dalbanene. Besøk alt fra SeaWorld til Gatorland og Floridas eget Legoland. Begge underholdningsgigantene Disney og Universal har bygget flere fornøyelsesparker og vannparker.

Et av verdens merkeligste slott ligger midt ute i sumpen i Florida. Skulptøren Howard Solomon har laget en kopi av et middelalderslott ved hjelp av mengder av aluminiumskrot og gamle bildeler. ”Solomon’s castle” ligger nærme byen Ona og har også en restaurant for deg som vil ha noe å spise etter bilturen gjennom ødemarken.

None
Foto: sannalm

Planlegger du en reise til Florida?

Hver dag søker Reiseguiden blant 1 000 000-talls priser fra over 500 reiseselskap. Vi sammenligner mer enn 500 000 hotell, over 438 flyselskap, og et 100-talls reisebyråer og 24 arrangører.

Reisemål som ligner Florida