Hvor går turen i 2008?

Av Maria
14 des. 2007 13:11 (redigert)
Visninger: 543
Nytt år nye reiser!
Hva tror dere kommer til å bli det nye årets mest populære reisemål, og hvor vil dere selv reise i 2008?

Thailand var like populært i år som tidligere år, men media spår at interessen for Thailand er på vei ned, og at land som Vietnam og Kambodsja kommer til å bli nye favoritter. Hva tror dere? Er Thailand fremdeles favoritten?
Og kommer økoturisme til å bli årets hit?

//Maria
Av Torild
15 des. 2007 16:59
Hei Maria.
Thailand har vi mistet lysten på.Der smiler de mens de lurer deg,Bare se på regningen dere får når dere har spist. Ikke det at det er dyrt,og jeg er ikke gjerrig,men de lurer deg hele tiden.Vi ble skikelig lurt både på Koh Samui og i Bankok.Det dreide seg riktignok om bare noen hundrelapper,men dette gidder vi ikke lenger.
Vi har også vært i Malaisia og Indonesia,der skjer ikke dette.Vi har ikke opplevd det ihvertfall.
Drømmen min til neste år er Gambia.Har lest litt om dette landet,men det hadde vært morro og hørt om noen har erfarig derfra.Fillipinene er også et alternativ.Der har jeg fått mye informasjon fra Pål,som også er på orbville.
17 des. 2007 14:34
Jeg har lest at charteroperatørene satser stort på både India og Gambia. Kjempespennende! Jeg vil gjerne dra til begge disse landene, men holder ekstra utkikk etter restplasser til India! For noen uker siden så jeg restplasser til Goa for under 1800 kroner i to uker med hotell første natten på restplass-listene her på Orbville. Å finne billige hotell der nede er nok ikke noe problem heller kan jeg tenke meg. Australia er også en konkurrent, men det blir jo mye dyrere reise. Jeg holder på India som ny favoritt i 2008...
Av Johan_m
18 des. 2007 09:38
Vil gjerne reise til Vietnam og sykle. Det skal visst være kanonbra. Ellers er jeg også nysgjerrig på Sri Lanka.
18 des. 2007 12:28
Skal til Portugal og Lisboa i løpet av året. Har hørt masse bra om både byen og landet. Økoturisme høres bra ut, men er vel ganske usynlig på markedet... eller?
Av Elcoto
28 des. 2007 16:57
Ja,snart er 2007 over,håper att 2008 vil bringe meg mange reseopplevelser.
Jeg har allerede noen klare,jeg håller meg får öyeblikke innom Europa,her er så veldigt mye fint å se og oppleve.
Er ingen chartertyp,jeg vil reise på egen hand,å finne gjömde perler.
Först blir det en 10-dagers tur til Sardinia,det gleder jeg meg veldigt til,en riktig jentetur.
Siden blir jeg bare hjemme en uke så peker nesen mot paradiset i Peniscola igjen,Blir borte på ubestemmd tid,ihvertfall til begynnelsen av mai.
En reise til Frankrike er tenkt i mai,men plassen er ikke bestemt.
Sommermånedene blir det nok Sverige,får en del besök fra Norge.Men man hvet aldrig,om noe inntressant dykker opp reiser jeg!!!
Slutten av sept.til mitt paradis igjen i Peniscola,ingen datum får hjemmreise er bestemmt.
Jeg tror at Vietnam blir farvorit,det er et veldigt spesiellt land.Öststatslandene som nå er kommet med i EU,tror jeg også blir populäre.
Av Pgaa
29 des. 2007 21:34
Må ett par turer til London og en til Liverpool..
Håper også på en 6-ukers ferie i Thailand i Des/Jan :)

Må innom BKK og Sirocco på LeBua at State Tower... Kongested !
Av Gard
31 des. 2007 16:26
Hei

Vi håper på en tur til Sør-Afrika for å besøke familie i påsken 2008. Jeg håper at vi da får anledning til å besøke Cape Town igjen...en fantastisk by :-) Ellers håper jeg på en jobbtur til Kuala Lumpur igjen :-) En liten tur til en europeisk by hadde også vært kjekt...Berlin f.eks..

Mvh
Gard
http://gardkarlsen.com - reisebrev og bilder
Av Villys
15 jan. 2008 22:08
Hei! 2007 var et storbyferie-år for meg, med tur til Berlin, København og Oslo på ettersommeren og London like før jul. I 2008 kunne jeg tenkt meg en litt landligere ferie og Skottland, Irland eller Island står på ønskelisten. Nå er det jo så rimelig å reise at det er bare tiden som setter begrensninger.
Har lyst til å anbefale Berlin til de som ikke har vært der. En nydelig og interessant by med billige hotell. Sett av minst en uke og ta med gode sko.
Av Alana
25 feb. 2008 22:10
Håper å komme i vei en eller to uker til et sted med sol og bad på forsommeren. Gjerne i Europa så flyturen blir kortere. Spania er alltid en sikker vinner! ;)
Av Lisemor
30 mar. 2008 21:37
Hei! Har vært både i Kambodsja og Vietnam og må si at Vietnam er en klar favoritt; smilende glade mennesker, fantastisk natur og et trygt og enkelt land å reise i:) I år går turen tilbake til Honduras for litt mer grundig utforsking av landet, blir backpacking der i 3 uker!:) Om noen har noen tips til aktiviteter, utflukter, byer osv er jeg svært takknemmelig!:)

Lise
Av Salsala
9 apr. 2008 13:40
Vi vil prøve oss på en biltur i Europa i sommer. Har ikke bestem helt, men håper vi kommer oss nedover mot Kroatia. Holder på å legge planer. Spennende!
Av Fila
4 mai 2008 01:07
Flere jeg kjenner reiser langt. Skal vi tippe at Vietnam seiler opp som populært reisemål? Kanskje ikke i 2008, Hellas og Spania blir vel store i år og. I 2008 går turen først til Skala Potamias på Thassos i slutten av mai. I september blir det enten Samos eller Kephalonia og i november tror vi at La Gomera skal besøkes (vi får orientere oss litt om hvordan skogbrannene har herjet der). God tur til dere alle!
Av Amya
11 jun. 2008 12:32
hei. Jeg og samboeren drar igjen til Thailand. Vi syntes dette er et spennende land med hyggelige mennesker, men ut i fra denne siden skjønner jeg at ikke alle syntes det. Jeg har vært i både malaysia og indonesia og syntes her at jeg ble lurt over alt. Indonesia var kjempe slitsomt, men her er det egne erfaringer man må gå ut i fra. Vi skal også en tur innom ho chi minh byen, gleder meg masse til det. Dere får alle ha en god sommer...