Charterreiser til Manavgat, Tyrkia

Charterreiser til Manavgat, Tyrkia

 
 
 

Om Manavgat Antalyakysten, Tyrkia

Barnevennlig
None
Natur
Pittoresk
Sol & bad

Langs stranden i Manavgat ligger de luksuriøse hotellene på en lang rekke. Dette er den rolige naboen til den livlige turistbyen Side.

Dobbeltsjekk før du booker hotell slik at du ikke havner midt i de sentrale delene av Manavgat – da havner du flere kilometer innover i landet.

Det beste stedet å bo er på stranden, rett øst for Side. Her ligger det et titalls resort-hotell rett ved havet, og de fleste er ganske eksklusive og har all inclusive-pakker.

Den største severdigheten her er en rekke fossefall i den store elven som renner gjennom byen. Det går spesielle busser hit, så let etter skilt som sier Manavgat Şelalesi. Det er ikke akkurat Niagara-forhold ettersom fallhøyden bare er noen meter, men fossen er veldig bred – og det finnes et lite sted der du kan stå i vannet og ta en selfie.

En av de vakreste ruinbyene ved Middelhavet ligger litt over en mil fra Manavgat. Dette er restene av oldtidens greske by Seleucia. Ruinene fra bad, torg, mausoleum, butikker og flere templer ligger svært vakkert til, omgitt av skog.

De mest populære reisemålen i Manavgat