Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Charter fra Oslo til Ban Khao Lak

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Ban Khao Lak Thailand, Asia

Barnevennlig
None
Dykking
Rimelig
Sandstrand
Sol & bad

Langs den lange sandstranden i Khao Lak finner du hotell for deg som bare vil nyte roen, havet og naturen.

Den lange sandstranden ligger svært vakkert til med en jungelkledd fjellkjede i bakgrunnen. Fjellene er en del av nasjonalparken Khao Lak Lam Ru hvor det finnes vakre fossefall og turstier.

Det som lokker besøkende til Khao Lak er den vakre naturen og roen. Det er også herfra mange dykketurer går til Similanøyene og den marine nasjonalparken Mu Ko Surin.

Bare noen mil fra Khao Lak finnes det superstilige hotellet Khaosak Tree House. Her kan du bo i hotellrom som ligger i små trehytter. For deg som liker hotell i høyden finnes det rom som ligger 15 meter opp, men også noen rom på ”kun” 4 meters høyde.

12,5timer
Flytid fra Oslo
Beachen i Khao Lak vecka 2
1 / 23
Utanför Sudala resort
2 / 23
Bang Niang Beach Khao Lak Thailand
3 / 23
Solnedgång vid Palm Andaman
6 / 23
Bang Niang Beach Khao Lak
7 / 23
Tvåfärgad hibiskus
9 / 23
Strand Sunset Beach Khao Lak
10 / 23
Chongfah resort.
11 / 23
Bang Niang Beach Khao Lak
14 / 23
Pakarang Village
17 / 23
"Vårt" lunchställe på stranden
18 / 23
Tom härlig strand Pak weep beach
19 / 23
Långsvansad makak
20 / 23
Utsikt mot Kaosok
23 / 23