Barcelona

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap

Om Barcelona Catalunya, Europa

Når man nyter varmen på en av uteserveringene langs La Rambla vil man aldri dra hjem igjen. Den koselige byen Barcelona er en perfekt weekendby med bra shopping, deilig mat og mengder av severdigheter.

Her finner du massevis av restauranter og museer i verdensklasse, samt merkebutikker og spennende varehus i hele sentrum.

De mest spektakulære severdighetene er de utrolige bygningene designet av arkitekten Antoni Gaudí som i dag er beskyttet som verdensarv. De mest kjente er kirken Sagrada Familia, parken Guell, samt husene Casa Milà og Casa Batlló.

I Barcelona har dessuten et av verdens beste fotballag hjemmebane – FC Barcelona.

En av Barcelonas mest skjulte attraksjoner er hagen El Parc del Laberint d’Horta som ligger litt utenfor sentrum. Her har man bevart en typisk 1800-tallshage med en stor labyrint av hekker og romantiske fossefall og skogslunder. Det merkeligste innslaget er en kunstig kirkegård.

None
Foto: inah
Park Guell
Foto: robin90
på väg mot himmelen
Foto: anjo1706
Tibidabo
Foto: zoombrero
Sagrada Familia
Foto: araneida
Champagnerian på Carrer Reina Christina
Foto: bibchen
La Rambla
Foto: inah
None
Foto: alfva
Sagrada Familia, Barcelona
Foto: rolf_52
Mariscs
Foto: pichte
Barcelona
Foto: 368577
pumpa
Foto: anjo1706

Planlegger du en reise til Barcelona?

Hver dag søker Reiseguiden blant 1 000 000-talls priser fra over 500 reiseselskap. Vi sammenligner mer enn 500 000 hotell, over 438 flyselskap, og et 100-talls reisebyråer og 24 arrangører.