Ao Nang

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap

Om Ao Nang Krabi, Asia

Det kan være vanskelig å slappe av på sandstranden i Ao Nang. Tilbudet av aktiviteter er så stort at du i løpet av få dager vil ha prøvd alt fra matlaging, fjellklatring og dratt på ulike utflukter.

I Ao Nang er det så mange aktiviteter å velge mellom at du ikke kommer til å tilbringe så mye tid i solstolen. Bademekkaet er perfekt for deg som er nybegynner, da du kan kurse deg selv i alt fra matlaging til fjellklatring, kiteboarding og thaiboksing(!).

Bare noen kilometer sør for AO Nang ligger de vakre klippene og strendene i Railay. Mange velger å ha Ao Nang som base for utflukter. Herfra er det svært lett å komme seg til mange av de 80 ulike øyene på dagsutflukter eller å ta seg videre til Phuket eller Phi Phi-øyene.

En av de mest berømte øyene i Thailand kan du se ved å ta en dagsutflukt fra Ao Nang. Klippeøyen Ko Tapu stikker rett opp av havet og er med i James Bond-film ”Mannen med den gyldne pistol” fra 1974. Den lille øyen kalles i dag for ”James Bond Island”.

Poda island
Foto: kajsa72
Långsvansbåtar vid Railey Beach West
Foto: pichte
None
Foto: ugglan9
None
Foto: mli83
Ao nang beachroad
Foto: kajsa72

Planlegger du en reise til Ao Nang?

Hver dag søker Reiseguiden blant 1 000 000-talls priser fra over 500 reiseselskap. Vi sammenligner mer enn 500 000 hotell, over 438 flyselskap, og et 100-talls reisebyråer og 24 arrangører.