Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

All inclusive til Rethymnon med Apollo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Rethymnon Kreta, Europa

Barnevennlig
Historie
Uteliv
Sandstrand
Shopping
Sol & bad

Stranden i Rethymnon er en av de beste i Hellas. Her finner du kilometer på kilometer med herlig sand – og mengder av sol.

Stranden består av perfekt sand og er fylt med restauranter, hotell og barer. Langs stranden går det en bred gangvei der du kan spasere hele veien inn til sentrum.

Inne i Rethymnon kan du ta deg en drink i den vakre, middelalderske og venetianske havnen, eller gå inn til gamlebyen der det finnes mange koselige tavernaer hvor også lokalbefolkningen pleier å spise.

Hvor enn du er i Rethymnon kan du se den imponerende festningen Fortezza. I løpet av århundrene har den blitt brukt som både forsvarsborg, fengsel og bordell. I dag er det et museum med perfekt utsikt over byen og stranden.

En av Kretas vakreste kirker i Arkadi-klosteret ligger litt mer enn to mil sørøst for Rethymnon, og bygningen er laget i den barokke stilen som var populær på 1500-tallet. I klosteret inntraff en tragedie i 1866 da flere enn 934 sivile døde i kampen mot okkuperende osmanske tropper.

4timer
Flytid fra Oslo