All inclusive fra Tromsø til Kato Daratso

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap

Søk eller velg en destinasjon

Søk
Filtre
Pakkereiser til 2 hotell

Om Kato Daratso Darátsos, Europa

I Kato Daratso kan du og familien nyte solen på en av de mest barnevennlige strendene på Kreta. Dette er en rolig badeby der du både er nærme natur og den større byen Chania.

Stranden i Kato Daratso heter Chrissi Akti – gresk for ”den gylne stranden”. Den gylne sanden her lokker fremfor alt til seg barnefamilier på grunn av den skjermede beliggenheten og den langgrunne stranden. Regn med å høre mye gresk når du soler deg her i helgene, da dette er en av de lokales favorittstrender.

Deler av Chrissi Akti ligger i et vernet naturområde, så den har ikke et like stort utvalg av restauranter og kafeer slik som andre greske strender ofte har. Bare noen få kilometer unna ligger badebyene Agii Apostoli, Kalamaki og Kato Stalos, som alle har sine små, koselige strender.

Badebyens navn betyr ”nedre Daratso”, for å kunne skille den fra den lille landsbyen Daratso som ligger vakkert til bare noen kilometer lengre opp i fjellet.

Det er kort vei fra hotellene i Kato Daratso til byen Chania. Her finner du ikke bare masser av restauranter og butikker, men også en av Hellas’ vakreste havner.

En av de mest populære severdighetene i området rundt Chania er en gravplass med perfekt utsikt over byen. Her ligger politikeren Eleutherios Venizelos og hans sønn Sofoklis begravet. Begge var greske statsministre hele åtte ganger i starten av 1900-tallet. Den vakre utsiktsplassen ligger oppe i Akrotiti-fjellet, fem kilometer øst for sentrum.

Kart over Kato Daratso

2 / 4
Thinkstock
3 / 4
Thinkstock
4 / 4
Thinkstock
Populære reisemål relatert til Kato Daratso