Publisert 22 mars 2018

1. Buvette


Kokken Jody Smith hadde en visjon om å åpne et sted som hennes naboer i West Village ville henge på hele dagen. Dermed startet hun Buvette, og drømmen gikk i oppfyllelse! Dagen her starter så klart med en real frokost. Her får du en hangout-følelse i ekte Friends-stil, samt alt du kan ønske deg av frokoster og latte-kunst.

2. The little owl


På et hjørne i West Village ligger The Little Owl med en fantastisk vindusfasade. Et lite sted med koselige vibes som alltid er fullt. Om du drar hit er det nesten et must å bestille burgeren deres, som er to die for. Menyen er for øvrig en miks av Middelhavet og det amerikanske kjøkken.

3. Jack’s wife Freda


Dette populære stedet holder åpent fra morgen til kveld og serverer en klassisk New York-brunsj med innslag av jødiske delikatesser. Dette familiedrevne stedet har eksistert i nesten 100 år og har også de populære restaurantene Pastis og Balthazar. Det ligger også en i West Village og en i SoHo. Det blir ikke mye mer New York enn dette!

3. Dudley’s


Midt i hektiske China town på Lower East Side finner vi denne frokost-oasen. Dudley’s inspireres av en kombinasjon mellom USA og Australia, noe som resulterer i deilige avokado-sandwicher og kaffe i verdensklasse. Stedet tiltrekker seg det hippe klientellet i byen og er perfekt for å sitte og titte på mennesker mens man nipper til en flat white.

5. The Smile


På trendye Bond street i SoHo ligger denne superkoselige restauranten som holder åpent hele dagen. Den rustikke innredningen og den store menyen gjør dette til et perfekt sted for en lang lørdagsbrunsj eller en tidlig frokost.

Book din reise til New York her »