Publisert 8 desember 2019

1. Love actually

Love Actually er en britisk romantisk komedie med juletema fra 2003 regissert av Richard Curtis, med blant annet Hugh Grant, Liam Neeson, Colin Firth og Alan Rickman i hovedrollene. Her følger vi ulike historier om kjærlighet og vennskap gjennom førjulstiden, som etter hvert vikler seg sammen til å bli en av verdens største og søteste juleklassikere. Du kan se den på Netflix.

2. Tre nøtter til Askepott

Den mest populære filmen som ruller på norske skjermer om morgenen 24.desember. Se den tjekkiske vrien av Askepott-historien, hvor tre små nøtter skal forvandle livet hennes mer enn hun noengang kunne drømt om.

3. Home Alone

Alene hjemme, som den også heter, er en amerikansk komedie. For de som ikke har sett denne klassikeren, så handler den om 8-åringen Kevin som blir glemt igjen hjemme når familien hans reiser på juleferie – samtidig som to innbruddstyver planlegger å gjøre innbrudd i huset. Se også oppfølgeren Hjemme Alene 2, hvor Kevin igjen klarer å forville seg vekk fra familien – denne gangen i New York.

4. The Holiday

The Holiday er en romantisk komedie som handler om to kvinner som bestemmer seg for å bytte hus for julen. Iris nyter Amandas luksusvilla i Los Angeles, mens Amanda er skuffet over det rolige, kjedelige livet i Surrey. Du kan se den på Netflix.

5. Elf

Denne håpefulle juleklassikeren handler om en gutt som har vokst opp på Nordpolen blant alvene til julenissen. Her spiller Will Ferrell “Buddy the Elf” som legger ut på en reise til New York for å finne faren han aldri har møtt, i den morsomme og varme juleklassikeren. Du kan se den på Netflix.

Vil du finne julestemningen utenlands i år?

Se alle weekendreiser
Se alle charterreiser
Se tilbud på sol & bad