Publisert 1 januar 2018

• Spania – IBEROSTAR Club Cala Barca

På Iberostar Club Cala Barca bor du lekkert og komfortabelt med hele familien. Både All Inclusive og WiFi er inkludert når du booker dette strandnære hotellet, så du kan nyte god mat på hotellets restauranter med god samvittighet. De totalt syv bassengene på hotellet er omgitt av deilige solsenger, parasoller og eksotisk natur. For de små er det både barnebasseng og vannsklier. I hotellets All Inclusive-konsept er frokost-, lunsj- og middagsbuffet inkludert, samt snacks mellom måltidene. Nyt ubegrenset med drikke (utenom de importerte) i bassengbaren. For den som er interessert i utflukter og fin natur anbefaler vi å besøke den fine Mondragó naturpark i Cala d´Or, som ligger bare en kort tur fra hotellet. Bor du her kan du regne med en enkel ferie – det finnes et minimarked på området, parkering på gaten rundt hjørnet og en vakker strand i nærheten.
» Les mer om hotellet og book her

• Tyrkia – Commodore Elite Suites & Spa

Dette 5-stjerners voksenhotellet i Side, Tyrkia, har mange tilbakevendende gjester og det er ikke spesielt vanskelig å forstå hvorfor – hotellet har alt man kan ønske pluss litt til. Anlegget ligger perfekt til ved strandpromenaden og solsengene på stranden er mange, akkurat som ved hotellets basseng. Når solen skinner som mest deles det ut iskalde håndduker å kjøle seg ned med både ved bassenget og stranden, i tillegg til en drink- og fruktvogn som tilbyr forfriskninger. Det finnes også flere barer og kjøleskap rett ved hvor man kan hente drikke. Rundt lunsj lokker strandbaren med et bredt utvalg av fresh og god mat for dem som ikke orker eller vil gå opp til noen av hotellets andre restauranter. Hotellet har hyllats särskilt for deres varierede utvalg av førsteklasses mat, og utvalg er stort også når det gjelder vegetarisk og glutenfri mat. Dette prisbelønte luksushotellet, med 18-års aldersgrense, vil man aldri reise fra!
» Les mer om hotellet og book her

• Italia – Fiesta Garden Beach

På Sicilia ligger det rimelige hotellet Fiesta Garden Beach med mange basseng og privat strand for den som heller vil kjenne sanden mellom tærne. Det er flere ulike romstyper å velge mellom, blant annet villaliknende hus i hagen med små uteplasser eller juniorsuiter i form av bungalows. I prisen inngår All Inclusive med alle måltider, barservering og is som du ikke må gå glipp av - eller gelato som italienerne sier. Nyt den beste kaffen i beachbaren og besøk noen av restaurantene ved strandkanten. Hotellet passer for deg som ønsker å slappe av på ferie, men heller vil slappe av på ett og samme sted. Om du likevel vil utforske Sicilia anbefaler vi å leie bil. For litt ekstra luksus på reisen kan du besøke det tilhørende søsterhotellet Athena hvor det er treningssenter, jaccuzzi og mulighet for massasje.
» Les mer om hotellet og book her

• Kypros – Malama Holiday Village

Den perfekte beliggenheten ved stranden, restauranten med variert mat og et generøst bassengområde gjør Malama Holiday Village til et 4-stjeners ferieparadis. Her venter et generøst All Inclusive-konsept og på hotellområdet er det også hamam, cocktail lounge, jacuzzi og massasje for den som vil ha litt ekstra luksus. På hotellets bassengområde er det også et vanlig basseng, et barnebasseng, begge omgitt av grønn natur. Det koselige badeområdet er komplett med solstoler, parasoller og en trivelig bassengbar. På hotellet er det underholdningsprogram og gratis sportsaktiviteter som squash, treningsrom, bordtennis og beachvolleyball. På dette hotellet kan du nyte solsikre Kypros på ekte!
» Les mer om hotellet og book her

• Kroatia – Sensimar Adriatic Beach

Dette toppmoderne parhotellet, med 16 års aldersgrense, ligger i rolige og pittoreske omgivelser i den lille kroatiske landsbyen Živogošće. Det er et perfekt hotell for par som helt enkelt vil ha tid til hverandre. Nyt solen og bad i krystallklart vann. Velg selv om du vil bade i freshe basseng eller i havet, foretrekker du det sistnevnte anbefaler vi å ta med et par badesko. All Inclusive er inkludert i reisen og lar deg å nyte førsteklasses mat. Det er både buffetrestaurant og á la carte-restauranter hvor du kan sitte på hverandaen med havsutsikt. For gode drinker tipser vi om Mojito Bar og for en oppkvikkende kopp kaffe bør du gå til den avkjølende lobbybaren. Om du har mulighet er et annet tips å booke rom eller juniorsuite med direkte tilgang til basseng, da slipper du solstolsracet på morgenen. Gjør den eksklusive reisen enda mer luksuriøs ved å booke en romantisk parmassasje.
» Les mer om hotellet og book her