Sommerens heteste charternyheter

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Ving
Foto: Shutterstock
Foto: Turkietresor
Sommeren er rett rundt hjørnet og har du ikke bestilt sommerferien enda, er det på høy tid. Her tipser vi om sommerens charternyheter – alt fra nye reisemål til spennende hotellkonsept og TEMA-reiser. Hvor reiser du i sommer?
Publisert 1 juni 2016

Ving – luksusbohem, Brac & Maldivene


1. Hotell for luksusbohemen
En av sommerens absolutt heteste hotellnyheter er Casa Cook på Rhodos, som omtales som et hotell for luksusbohemen. Hotellet retter seg mot voksne gjester som ønsker høy komfort og pen design. Dette er en moderne oase med en perfekt blanding av deilig luksus og avslappende bohemfølelse som garantert vil falle i smak hos mange. Casa Cook skal være et trendy hotell for de urbane og kulturinteresserte reisende.

2. Brac i Kroatia
Ving har også et helt nytt reisemål, øyen Brac i Kroatia. Her bor familien best på nyheten Family Garden Waterman Supertrus Resort, og vil du så kan du kombinere oppholdet her med andre kroatiske reisemål.

3. Familieluksus på Gran Canaria
En annen hotellnyhet som har vekket stor oppmerksomhet er Ocean Beach Club på Gran Canaria, et skikkelig bra hotell som best beskrives med med ordet familieluksus.

4. Club Med – Maldivene, Mauritius, med fler
Som eneste norske reisearrangør lanserer Ving det franske hotellkonseptet Club Med, hvor så godt som alt er inkludert i prisen. Det er i første omgang snakk om syv hotell på alt fra Maldivene, Mauritius, i Thailand og Florida, samt Tyrkia.

5. Bodrum, Tyrkia
Ving starter også direkterute til Bodrum i Tyrkia i sommer, hvor også den tyrkiske overklassen fra Ankara ferierer hver sommer.


Charter med Ving i sommer


Apollo – yoga, 8 nye reisemål og barnelatter


1. Yoga-nyhet ved Selected-hotell
Vil du gjøre morgenyoga i soloppgangen? Se barna lære seg å svømme i bassenget med behagelige temperaturer? Høre barna le høyt i den populære barneklubben? I år lokker Apollo med to nye Apollo Mondo Selected-hotell; Hotell Parga Beach midt på stranden i Parga og Mayor Pelekas Monastery med strandbeliggenhet på Korfu. Dette er to helt nye greske perler tilpasset familien som søker den ultimate ferieopplevelsen, og nå innføres det også yoga fem dager i uken på alle Apollo Mondo Selected hotell.

2. 8 nye reisemål
Apollo lokker med hele 8 nye reisemål i år: Egina, Paxos og Poros i Hellas, Algarve i Portugal, og fire nye reisemål i Kroatia: Poreč, Pula, Rovinj og Korčula. På sistnevnte kan du blant annet glede deg over olivenlunder, vingårder, sjarmerende landsbyer og en koselig Gamleby i middelalderbyen Korcula, i tillegg til sandstrender, som ikke er så vanlig i Kroatia.

3. Skjærgårdscruise i Kroatia
Fra slutten av september kan du bli med på skjærgårdscruise fra Split i Kroatia, som tar deg til alle høydepunktene i Kroatia på 8 dager.

4. Familiehotell og treningshotell
Apollo fortsetter å satse på treningsreiser, og åpner blant annet et nytt Apollo Sports-hotell på Mallorca. De åpner også sitt fjerde Mondo Family Resort, denne gangen i Kroatia, som gir dere alt dere trenger til familieferien: barneklubb, svømmeskole, gratis treningsmuligheter for hele familien samt juice-, og kaffebaren Mondo Coffee. Her trives både voksne og barn skikkelig godt.


charter med apollo i sommer


Star Tour – Zakynthos, konsepthotell og TEMA-reiser

I år kan Star Tour friste med 16 nye og spennende TEMA-reiser, nye charter-reisemål, flere nye familiehotell, gratis Bamseklubb, barnepass og et utvidet tilbud til voksne.

1. Nye TEMA-reiser
Star Tour tilbyr også hele 16 nye TEMAreiser denne sommeren. Hva med bilrundreise på Kypros, i det nordlige Sardinia eller Sør-Sardinia med Sant`Antioco? Er du i det sporty hjørnet kan du henge deg på fotturer i alt fra Lazio, Nord-Irland, Østerrike, Dodekanesene, Korfu og Zakynthos. Eller hva med sykkeltur i Flandern eller langs Atlanterhavskysten? Livsnyteren bør vurdere TEMA-reisen “Toscanske nytelser”, og den som ønsker å lære eller oppleve noe helt nytt kan bli med på reisene “Transylvania” med Beograd og Budapest, “Spanske Verdensarver” eller “Norditalienske innsjøer”.

2. Nye konsept-hotell
Star Tour har sett en rekordvekst i etterspørselen etter konsepthoteller, og kommer derfor med flere spennende hotell i år. Hva med “Magic Life”, hvor du får en aktiv ferie der alt er inkludert? Eller Sensatori-konseptet for dere som lengter etter en luksuriøs ferie? Sensimar er også et nytt hotellkonsept for voksne som nå erstatter BlueCouples. På Star Tours RIU-hotell får dere høy matkvalitet og et servicenivå utover det vanlige. Blue Star er et nytt konsept hvor det legges skikkelig til rette for at både voksne og barn skal trives. I tillegg har Blue Village Family Life utvidet sitt konsept. Et annet spennende hotell-konsept er Robinson med tilnærming til helse, velvære og aktivitet. Her får du også konseptene WellFit® og WellFood® inkludert, med mat optimalisert for en aktiv livsstil. Det tilbys ferske juicer og sunn snacks hele dagen, og spaet tilbyr alt fra vanlige spabehandlinger til helsekurer og fysioterapi. Robinson-hotellene finner du blant annet på Fuerteventura, Algarve i Portugal, Kos i Hellas og flere steder i Tyrkia, blant annet på Marmariskysten.

3. Nye, spennende reisemål
En av Star Tours nyheter fra Oslo er den greske øyen Zakynthos med sine lyse sandstrender, sitt krystallklare vann, grønne natur og en stor dose gresk sjarm. Her finner du også det berømte “Smugglers Wreck”, et gammelt strandet fartøy på en vakker strand som kun kan nås med båt. Dyreelskeren kan også gledes over å se de utrydningstruede havsskilpaddene Caretta Caretta. Star Tour kan også friste med de nye reisemålene Kroatia, samt Heraklion i Hellas.


charter med startour i sommer


Tyrkiareiser – nytt konsept med direktetransfer


1. Vikings Impuls-hotell
Et nytt konsept hos Tyrkiareiser er Viking Impuls. Dette innebærer at om du velger å bo på et av Tyrkiareisers Viking-hotell (Viking Star Hotel & Spa, Viking Nona Beach Hotel og Viking Apart) kan du ogsåbenytte deg av de andre Viking-hotellenes fasiliteter. Med ”Drink & Dine Around” kan du prøve ut middagene på de andre hotellene eller ta en drink i baren før middagstider. Spis, drikk, bli med på organiserte joggeturer eller la barna kose seg i miniklubben – alt er naturligvis gratis! Tre dager i uken arrangeres det også spaserturer eller joggeturer på morgenen i regi av en aktivitetstrener. Dessuten inngår direktetransfer for deg som bestiller Viking Star Hotel & Spa.


charter med tyrkiareiser i sommer


Sammenlign reiser i Reiseguidens søkemotor:
- Alle charterreiser
- Alle restplass-reiser
- Alle rutefly
- Alle tilbud