Ingredienser
1 gul løk
1 hvitløkskfedd
2 ss olivenolje
3 dl langkornet ris
2 poser safran (à 1/2 g)
6 dl kyllingbuljong
1 ts salt
1 krm pepper
500 g reker
10 edelkreps
1 paprika
3 tomater
1 grillet kylling
Persille
Slik gjør du
Hakk løk og hvitløk. Fres det sammen med ris og olje i en panne. Rør inn safran, buljong, salt og pepper. Kok på svak varme under et lokk i ca 20 minutter.
Skrell reker og edelkreps, eller bare la dem være som de er. Skyll paprika og tomater, og rens kyllingen fri for skinn og ben. Ta ut kjernen i paprikaen og del den i biter, og skjær deretter tomater og kylling i biter. Skyll og hakk persillen. Bland i grønnsakene og kyllingen i pannen og la det bli varmt. Til slutt danderer du med persille, reker og edelkreps på toppen. Voilà!