Publisert 27 juni 2017

Slik blir du medlem på Reiseguiden

For å bli medlem på Reiseguiden må du skape en profil hos oss. Det gjør du ved å logge inn på Reiseguiden med din mailadresse og et passord du selv velger. Når du har logget inn så klikker du på det lille hodet oppe i høyre hjørnet på hjemmesiden vår som du ser først når du har logget inn. Når du klikker på det får du opp en rullegardinsmeny der du får opp forskjellige valg – her klikker du på “Min profil”. Vel inne på din profil kan du legge opp et profilbildet av deg selv og fylle i litt informasjon om deg selv, f.eks hvilken reisetype du er, hvilke land du har besøkt og mye annet. Du velger selv hvor mye du vil fylle i.

Hva kan du gjøre som medlem på Reiseguiden?

Det finnes mye som du som medlem hos oss kan gjøre. Du kan diskutere reiser i vårt forum, stille spørsmål eller svare på andres spørsmål. Kanskje har du reist mye i et land og er “ekspert” på akkurat det landet. Da er det nettopp deg de som stiller spørsmål vil ha svar fra. Du kan også skrive din egen reiseblogg og legge opp bilder i ditt reisealbum – perfekt om du vil samle minner fra dine reiser på ett sted.

Nyhetsbrev

To ganger i uken så får alle våre medlemmer, og alle som har skrevet opp seg på vår nyhetsbrevliste, mail fra oss. På fredager sender vi ut en mail med herlig reiseinpirasjon, ofte basert på et tema som f. eks Hellas, Langreiser, Spa, Aktiv ferie osv. I disse mailene er alltid med en reiseguide som passer temaet, en Spotifyliste med musikk som passer til temaet, kanskje en oppskrift på mat eller drikke fra et spesielt land eller lignende. På søndager sender vi ut en mail med massevis av gode reisetilbud på charter, pakkereiser til både strand og storby, kapanjepriser fra våre samarbeidspartnere og mye mer. Vi legger masse tid på å fylle disse nyhetsbrevene med bra og interessant innehold for alle som får mailen, og vi håper at det kommer til å falle også deg i smak.

Velkommen til oss! Sammen skaper vi Norges herligste reisenettsted, fyllt med reisetips og inspirasjon, og ikke minst muligheten til å bestille neste reise ut i verden.