Publisert 21 august 2015

Trenger du en ekstra dose D-vitamin etter den dårlige sommeren her hjemme? Da har vi løsningen! Bestill en reise til solen i vinter, og hvorfor ikke prøve en av vinterens mange charternyheter?

Ving storsatser i Karibien og åpner nytt luksushotell

For deg som gjerne reiser vestover har Ving mange spennende nyheter å friste med. Den beste er kanskje det nye direkteflyet fra Oslo til Jamaica. Det er så populært at halvparten av alle reiser vinteren 15/16 allerede er solgt. Det største feriestedet er Montego Bay som har alt du kan ønske deg. Velger du helelr mindre Negril får du en mer genuin opplevelse av det karibiske landet. Barnefamilier trives litt ekstra godt på Family Garden-hotellet Grand Bahía Príncipe Jamaica som ligger i Runaway Bay. Eller hvorfor ikke kombinere to av reisemålene og bo én uke på hvert sted? Kan du tenke deg en litt lengre flyreise med et stopp på veien så kan du også reise til tre andre spennende nyheter i Karibien med Ving i vinter, nemlig Barbados, Antigua og St. Lucia. Tre veldig forskjellge øyer som det er lett å forelske seg i. Litt nærmere hjemme, i Playa del CuraGran Canaria åpner Ving et nytt luksushotell, Ocean Beach Club. Her trives alle som vil bo litt ekstra bra i ferien, også barnefamilier som kasnkje tidligere har bott på Sunwing-hotell og likte konseptet men gjerne bor på et litt mindre og mer eksklusivt hotell. Barna får fortsatt treffe Lollo & Bernie, som de jo elsker, men man bor i flotte hotellsuiter, noen så store som 100 kvadrat og mange har direkte utgang til bassenget. Og kanskje best av alt – det ligger rett på en fin sandstrand. Verdt å sies er at etter den dårlige sommeren så er pågangen for å bestille vinterreiser større enn på lenge, så har du et favoritthotell du vil bo på er det virkelig på tide å bestille.
Her kan du se alle Vings reiser i vinter.

Star Tour lanserer to nye Kanariøyer og flyr direkte til Mexico

Star Tour som allerede er store på Kanariøyene starter nå med reiser til ytterligere to Kanariøyer, nemlig Fuerteventura og El Hierro. Fuerteventura er for mange en kjent øy, for andre et helt nytt bekjentskap. Det er den nest største Kanariøya, og her er det nok minst sjansje for at du springer på naboen ved bassengkanten. Mange reiser til Fuerteventura på grunn av de ekstremt bra mulighetene det er til å være aktiv i ferien øya kan friste med. På hotellet Magic Life Fuerteventura Imperial finnes det aktiviteter og treningsmuligheter for folk på alle nivåer. Foretrekker du å være i vannet? DA er Fuerteventura virkelig plassen for deg. Her kan du surfe, vindsurfe og kitesurfe. Bo helst i byen Corralejo, et surfeparadis er Star Tour har ikke mindre enn Corralejo. Foretrekker du vindsurfing skal du bo i Jandia. Løping og sykling er også populære aktiviteter på øya. Lille El Hierro er et dykkeparadis der du er nesten garantert å få en veldig rolig og avslappet ferie. Bor du i nærheten av svenskegrensen og Gøteborg kan du reise direkte til Mexico derfra med Star Tour i vinter.
Her kan du se alle Star Tours reiser i vinter.

Apollo satser i øst med to nye reisemål og er tilbake på Fuerteventura

Vil du prøve noe helt nytt i vinter, eller har du kanskje vært i Dubai og vil oppleve et av de andre Emiratene? I vinter kan du reise med Apollo til både Ajman og Sharjah. Ajman er det minste av de syv Emiratene, ligger bare én time fra Dubai og er et veldig avslappet reisemål. Du bor på femstjerners hotellet Fairmont Ajman som virkelig er det ultimate luksushotellet. Og med priser fra 7148 kroner for én uke inkludert flyreisen er det noe som er overkommelig for de aller fleste. Sharjah er landets kulturelle sentrum, kan friste med et solsikkert klima, bra shopping og fine sandstrender bare en halvtime bort fra Dubai. Også her bor du råflott på femstjerners Sheraton Sharjah Beach Resort & Spa. Og sist men ikke minst, Fuerteventura! En Kanariøy for deg som gjerne er aktiv i ferien.
Her kan du se alle Apollos reiser i vinter.

I Reiseguidens søkemotor finner du fler reiser:
- Alle charterreiser
- Billige restplasser
- Sammenlign pris på hotell i hele verden
- Finn en billig flybillett uansett hvor du skal
- Våre beste reisetilbud akkurat nå