Cruise i Middelhavet til en ekstra god pris

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: iStock
Å dra på cruise i mai kan bli ordentlig billig. Hva med åtte døgn i Spania, Frankrike og Italia for under 5000 kroner?
Publisert 8 mars 2017

Å reise på cruise er en smart måte å få reise på for den som både er prisbevisst og nysgjerrig på å se mye nytt. Ettersom det meste er inkludert på cruiset er det enkelt å holde styr på kostnadene, samtidig som du utforsker en ny destinasjon hver dag. Skipet legger ofte til midt i byene og du slipper å finne hotell og parkering i et sommertrangt Europa.

Halve Europa for under 5000 kroner

Flere og større skip gjør at det er plass til flere reisende på hver avgang. Et raskt søk på de store cruiseselskapenes sider viser flere gode priser. MSC Cruises tilbyr blant annet et åtte dagers langt cruise i det vestlige Middelhavet med stopp i Barcelona, Palma, Cannes, Genoa, Korsika, Cinque Terre og Roma fra 4849 kroner. Eller hva med et cruise med Royal Caribbean til det østlige Middelhavet, inkl. reisemål som blant annet Venezia, Dubrovnik og Santorini, for 8900 kroner? Prisene inkluderer ikke fly til avreisehavnen, men i dag kommer du deg enkelt til de fleste europeiske cruisehavnene med lavprisfly.

Å kjøpe pakke er dyrere
Henholdsvis tilbyr rederiene reiser der også fly er inkludert, men da vil prisene gå opp noen tusenlapper for en ukes cruise i Middelhavet. Er du smart, bestiller du heller flyreisen selv og sparer pengene til noe annet gøy på reisen! Vi har samlet noen av de beste flyprisene som er tilgjengelig til Middelhavets største cruisebyer.


Billige fly til Middelhavet



Reisetilbud - Cruise