Publisert 1 mars 2018

Ingredienser:

4 skiver toastbrød
Smør til steking
1 st chevre delt i 4 skiver, ca 1 cm tykke
2 ss flytende honning
80 gram bladspinat
1 st rødløk
12 st cherrytomater
1 squach
1 paprika
4 ss olivenolje
2 ss balsamico
50 gram valnøtter
Havsalt
Nykvernet pepper

Slik gjør du:

1. Sett på stekepannen på grill og ovnen på full varme.
2. Lag runde former av toastbrød som er omtrent like store som geitosskivene. Stek brødet på begge sider i smør.
3. Legg geitosten på brødskivene og ta litt honning over osten, plasser på en tallerken og sett inn midt i ovnen. Gratiner til osten har fått fin farge, ca 4-5 minutter.
4. Del tomatene og skjær rødløken i skiver. Skjær paprika og squach i skiver. Legg salat og grønnsaker på fire tallerker og legg en toast på hver av dem.
5. Ta litt olivenolje og balsamico på toasten og strø over valnøttene. Avslutt med litt havsalt og nykvernet pepper.

Ta meg til Frankrike »