Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Lina guider

Charter-
nyheter i Tyrkia

Se fler bilder Foto: Ving Charter- <br>nyheter i Tyrkia

Her er sommerens hotteste nyheter

Tyrkia har de siste årene raskt blitt en sommerfavoritt for nordmenn, og det dukker hele tiden opp nye reisemål og hotell.
Mye av grunnen til Tyrkias popularitet er solen, varmen og ikke minst de lave prisene – i Tyrkia får man mye for pengene. Her har vi funnet frem noen av sommerens mest spennende charternyheter.

Nytt familiehotell i Side

Ving åpner nå sitt andre Sunwing-hotell i Side, Sunwing Side East Beach. Her bader du i de enorme bassengene eller så går du bare 500 meter så er du på stranden. Alle leiligheter er lyse og moderne med balkong eller terrasse. Lollo og Bernie underholder de minste, og det finnes til og med spesielle "Lollo & Bernie-rom" på hotellet. Feriens måltider er inkludert da dette er et all inclusive-hotell, og i tillegg til buffeten finnes en liten kro som serverer mat med inspirasjon fra både Middelhavet og Skandinavia.
Les mer og se priser her.j

Femstjerners luksus i Belek

Apollos nybygde luksushotell, Crystal Waterworld Resort & Spa, som ligger rett ved stranden i Belek er en fryd for øyet. Og her finnes det massevis av morsomme aktiviteter for hele familien som beachvolleyball, vanngymnastikk og paragliding. Hotellet har flere basseng og et separat barnebasseng og ikke minst en stor vannpark. Når du blir sulten har du flere restauranter å velge mellom som serverer mat fra hele verden, og siden dette er et all inclusive-hotell er det meste inkludert i prisen.
Les mer og se priser her.

Kortere reisetid betyr mer ferie

Ving korter ned reisetiden til Alanyaområdet ved å begynne å fly 1 av 7 ukentlige avganger til Gazipasa-flyplassen. Den ligger rett øst for byen og derfra tar det bare 30-40 minutter inn til Alanya. Sammenligner man dette med den lange transferen fra den andre flyplassen i området, Antalya, som tar 2-3 timer er dette en fantastisk bra nyhet. Enn så lenge er det bare fra Oslo man kan fly til Gazipasa.
Les mer og se priser her.

Seilferie

En spennende nyhet som Star Tour kan friste med er ukelange seilferier. Her kan de som er vant til å seile oppleve Egeerhavet ombord på en flott 32- eller 36 fots seilbåt. Seilingen følger den vakre kysten og man stopper ved små øyer, bukter og gjestehavner ved områdets feriebyer. Man kan velge mellom å seile en ferdig rute med andre båter eller så seiler man helt på egen hånd. Alt er inkludert i prisen – fra fly og båt til forsikring.

Nytt reisemål

Bare 18 kilometer fra feriemetropolen Alanya ligger den lille byen Türkler som er et stille og rolig feriested. Her er det vakker natur med mange olivenlunder og mange fine sandstrender. Türkler er et reisemål under utvikling så enn så lenge er utvalget av shopping og restauranter begrenset, men alt man trenger finnes. Reiser du med barn bor du bra på Eftalia Splash Resort som har flere vannsklier, et sjørøverskip og all-inclusive. Et annet bra alternativ er Club Mermaid Village som er bygd som en liten by. Koselig og familievennlig med et herlig bassengområde og all-inclusive.
Les mer og se priser her.

Nybygd voksenhotell i Side

Blue Couples Barut Andiz har en fantastisk beliggenhet ved stranden i Side, og med fire stjerner og moderne design kommer du ikke til å bli misfornøyd. I nærheten av hotellet finnes både restauranter, barer og shopping. Man tar seg enkelt inn til Sides sentrum med buss, taxi eller til fots. Hotellet tilbyr både yoga og aerobicklasser i tillegg til et fint spa. Alle rommene har bassengutsikt, og da man må være minst 16 år for å sjekke inn er det ingen risiko for at bassenget er fullt av oppblåsbare leker. Hit kommer man for å slappe av og bare nyte de vakre omgivelsene og hverandre.
Les mer og se priser her.

Flere avreisebyer og et nytt reisemål

Tyrkiareiser har fått to nye avreisebyer i Norge, Kristiansund og Rygge, og kan nå tilby nordmenn direktefly til Tyrkia fra hele 12 byer i vårt langstrakte land. De lanserer også et nytt reisemål, nemlig den vakre Bodrum-halvøya som ligger i sydvestlige Tyrkia. Bodrum er en av de mest eksklusive feriebyene i Tyrkia og her kan du bo på flotte hotell som Rixos Premium Bodrum.
Les mer og se priser her.

Nytt hotell som passer for alle

På Nazars nye hotell, Saray Beach, får du helt fantastisk beliggenhet rett ved den populære stranden Kleopatra i feriebyen Alanya. Fra hotellet er det også gangavstand til bra shopping, populære restauranter og spennende kulturopplevelser. Hotellet er all-inclusive, alt for at du skal få en så bekymringsfri ferie som mulig. Hotellet er dessuten helt nyrenovert, og et annet stort pluss med å bo her er at de har et privat område på stranden slik at du slipper å slåss om en solseng. Hotellet passer ekstra bra for par som vil sole, bade og nyte av områdets mange historiske severdigheter eller kombinere strandlivet med Alanyas heftige natteliv.
Les mer og se priser her.

Relaterte bilder

Viser 4 av 8 foto

Vært på en spennende reise?

Skriv en guide

Fakta Tyrkia

Befolkning: 75 200 000

Beliggenhet på kartBeliggenhet på kart

Vær Tyrkia

Tyrkia i juli: Dagtemperatur 30 °C 26 °C
Temperaturoversikt

Charter til Tyrkia

Charter til Alanya
Alanya
1 695 kr
Charter til Alanya
Alanya
1 795 kr
Charter til Alanya
Narcis ***  
Alanya
1 798 kr
Charter til Alanya
Park Alanya ***  
Alanya
1 895 kr
Charter til Alanya
Alanya
1 895 kr
Charter til Side
Side
1 895 kr
Charter til Alanya
My Home ***+ 
Alanya
1 995 kr
Charter til Side
Alremu Apart ***  
Side
2 090 kr
Charter til Alanya
Alanya
2 095 kr
Charter til Alanya
Alanya
2 095 kr
Del med andre:    
Sommerens beste all inclusive i Tyrkia
Sommerens beste all inclusive i Tyrkia
av Lina, 25 des 2014
Her er noen av de beste reisene med all inclusive i sommer - Uansett om det er gourmetmat, luksushotell eller billigere hotell med mange morsomme aktiviteter for barna som lokker ...
Tyrkias herligste feriebyer
Tyrkias herligste feriebyer
av Veronicah, 4 jul 2014
Bodrum, Marmaris og Içmeler på Tyrkia-toppen - Bodrum, Marmaris og Içmeler er noen av Tyrkias mest populære feriebyer. Her kan du nyte solen, det gode liv, late dager på stranden, ...
Tyrkia – kongen av all inclusive
Tyrkia – kongen av all inclusive
av Teresen, 14 apr 2014
Enkelt, komfortabelt og rimelig for hele familien - Tyrkias store og luksuriøse hotellanlegg tilbyr en populær måte å feriere på for den som vil ha alt innenfor rekkevidde – all ...
7 herlige luksushotell for barnefamilier
7 herlige luksushotell for barnefamilier
av Teresen, 31 mar 2014
Drømmehotell på stranden for barnefamilier i sommer - Vil du og familien ha en ekstra bra sommerferie i år? Da skal du sette kurs mot et av charterhotellene med høyere standard ...
 
 
En stilla kväll
En stilla kväll

av Lotta08 - Kuşadası

Moské
Moské

av Cala - Antalyakysten

Hierapolis
Hierapolis

av Ynnej1976 - Hierapolis

Här har människor bott...
Här har människor bott...

av Sierra - Cappadocia

Manavgat
Manavgat

av Annie_j - Antalyakysten

Göreme
Göreme

av Ynnej1976 - Göreme

November Rain Istanbul
November Rain Istanbul

av Rolf_52 - Istanbul

Blåser iväg solen
Blåser iväg solen

av Jasmine - Antalyakysten

Hotellkatterna
Hotellkatterna

av Jasmine - Antalyakysten

Hybris
Hybris

av Jasmine - Antalyakysten