Bestill sommerferien allerede i dag

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Shutterstock
Det er aldri for tidlig å bestille neste års sommerfeire – reisene har nemlig allerede blitt lagt ut. Her har vi samlet noen av sommerens mest populære charterreiser. Klikk hjem solreisen allerede nå, før de beste hotellene blir fullbooket.
Publisert 28 desember 2015

De fleste av oss dagdrømmer om herlige reiser med massevis av sol, varme og avkjølende bad i havet. Populære hotell med swim out-suiter, store vannland og fine all inclusive-hotell er de første som bookes. Du tenker kanskje at det er lenge til sommeren, men tenk på at charterarrangørene allerede har lagt ut neste vinters charterreiser for salg. For å få et hotell som passer dine ønsker perfekt, og som ligger på det reisemålet der du vil være, så gjelder det å være kjapp. Og skal vi være helt ærlige - hadde det ikke vært deilig å ha en herlig sommrreise å glede seg til nå når det er mørkt og kaldt? Her er noen av sommerens hotteste reisemål. Prisene gjelder per person når to voksne reiser og bor sammen.


Charter til Hellas



Charter til Tyrkia



Charter til Spania



Charter til Kroatia



Charter til Kypros

[script
http://external.reiseguiden.no/cgi-bin/rg/view_data.cgi?event=view&id=a2f927c0ed6609263fbc9185c12b9227&site=orbville_no&javascript=1]


I Reiseguidens søkemotor finner du fler reiser:
- Alle charterreiser i sommer
- Alle charterreiser med all inclusive i sommer
- Rutefly
- Våre beste reisetilbud