5-6 dagers bryllupsreise i juli?

Av Inaa
24 sep. 2015 20:54
Visninger: 204
Hei!
Har dere noen gode tips til hvor man kan dra på bryllupsreise i ca 5 netter i juli? Vi har vært innom tanker som f.eks. Roma og Firenze, men er redd det blir litt for varmt i juli.. Finnes det et koselig sted å slappe av og kanskje oppleve litt, for et nygift par i midten av 20-årene? Gjerne et ikke overturistifisert sted hvor menyene også er angitt på norsk..?
Av Nina
9 okt. 2015 10:53
Hei Inaa!
Så koselig med bryllupsreise! Det er fine destinasjoner dere har sett for dere, men det stemmer at det som oftest er veldig varmt i Italia i juli – rundt 30 grader. De fleste steder ved Middelhavet har høye temperaturer om sommeren, og til og med Paris kan ha fra 25-30 grader. Det spørs hva som blir for varmt for dere, spesielt i en storby uten strand-muligheter? Om dere primært ønsker storby, men vil ha noe med temperaturer lik norsk sommer, hva med Dublin, Edinburgh eller København? Reykjavik er også et fint alternativ, med spa, den blå lagune og varme kilder, vakker natur, hesteridning og hval-safari – men regn med en del lavere temperatur enn norsk sommer (rundt 12 grader). Koselig og litt annerledes! Budapest er også en vakker by, men kan komme opp i 28 grader i juli.

Om dere er åpne for litt høyere temperaturer så lenge det kan kombineres med strand hvor dere kan kjøle dere ned, så er for eksempel Barcelona, Palma eller Nice fine alternativer.

Lykke til med valget!