Publisert 3 juli 2015

Sol og bad, naturopplevelser, aktiv ferie og nasjonalromantisk sus er noe av det du får på norske sommerhotell. Vi har valgt ut 4 hotell som gir deg en smakebit av vårt vakre land.

Kviknes Hotel, Balestrand

Kviknes Hotell er et moderne hotell med sjel og atmosfære. Det ligger som et eventyrslott i nasjonalromantiske omgivelser som innbyr til vandreturer og utflukter. Eller du kan nyte naturen, fjellene og fjorden fra hotellets hage, bare slappe av og ta livet helt med ro. Hvis du sjekker inn i den historiske delen av hotellet blir du tatt med til en svunnen storhetstid. Her ligger det flere hundre år med turisthistorie i veggene. Lista over prominente gjester er lang, og det er ikke uten grunn. Tar du en titt ut av vinduet forstår du fort hvorfor. På hotellet kan du glede deg over en unik samling av originalkunst som familien Kviknes har samlet i over 4 generasjoner. Her kan du leve som en fyste, nyte god mat av første klasse og drømme om svunne tider.
Les mer og se priser her.

Sommarøy Arctic Hotel, Tromsø

Sommarøy Arctic Hotel er en nordnorsk kystperle som befinner seg helt ute i havgapet utenfor Tromsø. Anlegget er bygd i tradisjonell nordnorsk kyststil og kan tilby både ordinære hotellrom og overnatting i sjøhus og rorbuer. Her bor du midt i naturen med vakker utsikt mot sjø og fjell. De sjarmerende småhusene er enkle, men har alt du trenger for en vellykket ferie. Gå ikke glipp av et besøk til det populære badenaustet i vika ved hotellet. Her kan du nyte utsikten fra badestampen eller ta en kald dukket etter et opphold i badstuen. Hotellet har også utendørs jacuzzi som benyttes flittig, og tilbyr en rekke aktivitetr med naturen i fokus. Sommarøy Arctic Hotel var i 2013 på listen over Norges 25 beste hotell, stemt frem av TripAdvisors mange reisende.
Les mer og se priser her.


Hunderfossen Hotell & Resort, Lillehammer

På Hunderfossen Hotell & Resort vil den aktive familien trives godt. Hotellet ligger i rolige og idylliske omgivelser midt i Norges største aktivitetsdestinasjon, med vakker utsikt mot Hafjell. Her kan dagene fylles med lek, moro og aktiviteter. I gangavstand fra hotellet finner du Hunderfossen Familiepark med spennende attraksjoner for barn i alle aldre. I kort avstand fra hotellet finner du også den Olympiske Bob og Akebanen, Huderfossens Høydepark, Barnas Gård, Norsk Vegmuseum og Energisenteret. I tillegg kan hotellet tilby svanebåter, minigolf, bilbane, barnekino, lekerom og en lekeplass for de minste. Hotellet har både koselige hotellrom, hytter, leiligheter og en stor campingplass!
Les mer her.

Scandic Kristiansand Bystranda

Like ved byens beste strand og parkområde ligger Scancic Kristiansand Bystranda. Det perfekte utgangspunktet for en deilig sørlandsferie med bølgeskulp, sand og strand som nærmeste nabo. Hotellet er Sørlandets største og nyeste hotell, og har et godt tilbud til barnefamilier med eget spillerom, tegnekrok og filmkrok for barna. Her kan du nyte sjøutsikten fra rommet, eller spasere langs strandpromenaden og oppdage Sørlandets hovedstad. I juli er det er egen barnebuffet til middag og hotellets egen maskot ”Sigge” besøker barna til frokost og middag. Alle som besøker hotellet får rabattert inngang til Aquarama Bad, som ligger vegg i vegg med hotellet. Her vil garantert barn i alle aldre trives.
Les mer og se priser her.