Publisert 19 mars 2015

Utvalget av cruise i Middelhavet er enormt både når det gjelder reiseruter og cruiseskip. Og det finnes et cruise for alle uansett om du reiser med små barn, med kjæresten eller vennegjengen. Her har vi funnet frem noen spennende cruise med avreise i april og mai, kanskje den beste tiden å reise rundt i Middelhavet.

Spania, Italia, Frankrike og Malta med RCCL

Et av de mest populære cruiserederiene blant nordmenn er Royal Caribbean Cruise Lines, også kalt RCCL. De har et stort utvalg av veldig familievennlige cruiseskip og de har også verdens største cruiseskip. En av deres første cruise i Middelhavet i vår avgår fra Barcelona med stopp i Nice, Korsika, Roma, Sicilia og Malta før det kommer tilbake til Barcelona. En herlig miks av storbyer, mindre byer, italienske og franske øyer med god mat og fantastisk natur og spennende Malta. Perfekt for deg som vil se mye i løpet av ferien, og da gjerne med mye fokus på kultur og opplevelser. Man reiser med cruiseskipet Vision of the Seas som har hvite marmortrapper, temarestauranter, svømmebasseng og minigolf for å nevne noe. Avreise 26. april 2015.

Italia, Frankrike og Spania med MSC Cruises

Populære MSC Cruises starter sin vårsesong i Middelhavet med et cruise som går fra den italienske byen la Spezia og deretter legger det til havn i Marseille, Palma de Mallorca og Korsika før det kommer tilbake til La Spezia. Og når man er i La Spezia kan man passe på å reise litt rundt før eller etter cruiset og besøke nærliggende byer som Pisa, Firenze eller den utrolig vakre kyststrekningen Cinque Terre. MSC Cruises er et italiensk rederi, noe man merker både på designen ombord og på den fantastisk gode maten. Denne reisen er med skipet MSC Armonia, og her trives reisende i alle aldre. Avreise 20. april 2015.

Spania, Frankrike, Italia, Montenegro og Hellas med Princess Cruises

Princess Cruises er et av verdens største rederi og de har cruise verden rundt. Et av deres mest populære cruise i Middelhavet er dette som tar deg med til ikke mindre enn fem land på en uke. Reisen starter i Barcelona og fortsetter videre til Marseille, Livorno, Roma, Kotor og avslutter reisen i Athen. For å få så mye som mulig ut av ferien anbefales det å legge til noen dager i Barcelona før cruiset og noen dager i Athen etter cruiset. Reisen er med skipet Emerald Princess er et av de største skipene hos rederiet og her kan du bo i en av de 900 lugarene som har balkong og gå på kino under åpen himmel. Avreise 9. mai 2015.

På Reiseguiden kan du bestille din reise til Middelhavet:
- Billige flybilletter
- Hotell
- Cruisetilbud