Vårens første charterreiser

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Fritidsresor/Star Tour
Når det blåser kalde vinder og snøen laver ned så føles gjerne våren veldig langt bort. Her tipser vi om hvor du først kan møte vårvarmen.
Publisert 23 februar 2015

De aller fleste av oss lengter etter våren og den herlige vårfølelsen som følger med. Det er da alt blir grønt igjen, fuglene kvitrer, solen lyser fra en blå himmel og naboene kommer endelig ut av sine hi igjen. Våren er en glad årstid med mye lykke og kjærlighet i i luften. Men når det føles som om at våren aldri kommer her hjemme er det perfekt å sette seg på et fly til sydligere breddegrader. Her er vårens første charterreiser. Alle priser er per person når to voksne reiser og bor sammen og gjelder for avreise mellom 23. februar og 31. mai 2015.

Hellas

Til tross for kriser og vanskelige tider er Hellas det mest populære landet å besøke når sommerferien for 2015 skal bestilles. Hemmeligheten bak Hellas popularitet er nok mye på grunn av utvalget av reisemål å besøke. Du kan reise til en eller flere greske øyer hver sommer resten av ditt liv men du har likevel bare sett en brøkdel av alle de 6000 øyer som tilhører landet. Foretrekker du fastlandet finnes herlige reisemål som Parga, Kalamata, Athen og Thessaloniki å forelske seg i. Hellas kan dessuten friste med en nesten evig blå himmel og maten er som alle vet en klasse for seg.
Her finner du alle charterreiser til Hellas.

Kypros

Kypros har behagelige temperaturer allerede nå og skulle du synes at havet er litt for kaldt har de fleste hotell oppvarmet basseng. Velg og vrak mellom reisemål som Ayia Napa, Fig Tree Bay, Pafos, Nissi Beach, Aphrodite Hills eller Limassol. Fordelen med å reise hit på våren istedenfor på sommeren når det er høysesong, er at du slipper å trenges med tusenvis av andre turister. Dessuten er prisene på fly, hotell og restauranter betydelig lavere enn i høysesong.
Alle charterreiser til Kypros.

Tyrkia

Få land i Europa har så lang sommersesong som Tyrkia. Landet har behagelige temperaturer allerede nå og det fortsetter en bra bit inn i november. Det finnes utrolig mange reisemål å velge mellom for alle pengebøker og ønskemål. Antalyakysten består av blant annet Alanya, Side, belek og Kemer. Foretrekkker du Marmariskysten kan du velge mellom reisemål som Marmaris, Içmeler,, Fethiye, Sarigerme, Turunç og Ölüdeniz. Den populære Bodrumhalvøya lokker med reisemål som idylliske Turgutreis og Bodrum som er Tyrkias svar på Saint Tropez. Valget er ditt, hvilket reisemål blir dn favoritt?
Alle charterreiser til Tyrkia.

I Reiseguidens søkemotor finner du fler spennende reiser til solen:
- Charterreiser til Syden i sommer
- Restplasser til hele verden
- De beste charterkampanjene akkurat nå


Charter til Hellas, Tyrkia og Kypros