Publisert 24 mai 2015

For deg som vil være sikker på å få brune ben, fregner på nesten og kunne nyte lyden av bølger på en fin sandstrand så har vi funnet frem alle sommerens chartereiser under 3000 kroner per person. Prisene gjelder når to voksne reiser og bor sammen. For at det skal bli litt enklere å finne rett reise har vi delt opp reisene etter hvilket land du vil besøke. Avreise er mellom 1. juni og 31. august.

Hellas

Dette vidunderlige land som nesten alltid har blå himmel, strålende sol, gresk salat og spennende mytologi. Velg mellom perler på fastlandet eller noen av alle øyer i den greske øyverden.


Hellas under 3000


Tyrkia

Den turkise Marmariskysten med grønne fjell, et solsikkert klima og rimelige hotell gjør at mange velger å reise nettopp hit. I Alanya får du din dose med liv og røre og i Bodrum finnes det mange trendy hotell og barer.


Tyrkia under 3000


Kroatia

Vi nordmenn elsker Kroatia. Den gode maten, de fine strendene, det krystallklare vannet, den korte reisetiden. Ja det er mye å elske med Kroatia helt enkelt. Bo på fastlandet eller ute på en av øyene, bra blir det uansett.


Kroatia under 3000


Spania

Spania er et land som har gitt oss mye godt, som for eksempel tapas, sangria og paella. Bortsett fra den gode maten kan landet også friste med sol, forfriskende bad og fine strender. belg mellom reisemål som Menorca, Mallorca, Kanariøyene og fastlandet.


Spania under 3000


Bulgaria

Her får du mye for pengene, både når det gjelder mat, overnatting og utflukter. Bo i, eller besøk, den vakre middelalderbyen Nessebar, slå hælene i taket i Sunny Beach eller bruk dagen på kystens lengste sandstrand i Obzor.


Bulgaria under 3000


Italia

En nylaget frutti di mare med massevis av fersk parmesan og noe godt å drikke, gjerne fra nærområdet, servert av en livfull italiener på et lite torg en eller annen plass i Italia. Den italienske drømmen ligger bare noen timer bort.


Italia under 3000


I Reiseguidens søkemotor finner du fler reiser til Syden:
- Alle charterreiser på en plass
- Alle restplasser
- Aktuelle charterkampanjer