Publisert 6 august 2015

Det finnes mange knep for å få en billigere storbyferie. Bortsett fra å finne en billig flybillett, så spiller hotellprisen en ganske stor rolle. Her har vi satt sammen en oversikt over de rimeligste hotellene i Berlin, Palma, Praha, Budapest og Barcelona. Alle byene er perfekt for en langhelg og har massevis av bra og billige overnattingsmuligheter. Hotellene som vi har valgt ut har alle fått bra tilbakemeldinger fra tidligere gjester.

Billig i Berlin

Berlin er en av Europa billigste storbyer. Hit går det flere lavprisfly og det finnes et stort utvalg av rimelige hotell. Berlin er et shoppingmekka med veldig mange vintagebutikker og morsomme markeder. Byen har også mange spennende restauranter og det er billig å spise ute. Berlin er også en smeltedigel av populærkultur og det dukker opp nye klubber og barer hele tiden.
- Hotell i Berlin
- Fly til Berlin


Her bor du bra i Berlin:




Rimelig i Palma

Mallorcas hovedstad Palma blir bare mer og mer populært for weekendreiser. Byen har fått en ny vår den siste tiden og det har vokst frem et stort utvalg av fantastisk shopping, hete nattklubber og spennende restauranter. Det går lavprisfly hit fra Norge i tillegg til charterfly på sommeren. Hotell her kan man få veldig billig, ned mot 300 kroner per natt.
- Hotell i Palma
- Fly til Palma


Her bor du bra i Palma:




Billig i Praha

Praha med sine 1,2 millioner innbyggere er Tsjekkias hovedstad. Det er en av de mest populære weekendbyene i Sentral-Europa, og grunnen til det er kanskje billig og god øl, og den rimelige shoppingen. Praha er dessuten en veldig romantisk by med mange interessante plasser å besøke. Gå heller ikke glipp av de hyggelige ølbryggeriene.
- Hotell i Praha
- Fly til Praha


Her bor du bra i Praha


Lave priser i Budapest

Budapest er en av Europas vakreste byer og et perfekt reisemål for deg som vil slappe av på spa, oppleve den ungerske maten og feste. Den ungerske hovedstaden har blitt mer og mer populær de siste årene og nå er det mange nordmenn som har vært der. I Budapest møter du gjestfri lokalbefolkning, god stemning og lave priser.
- Hotell i Budapest
- Fly til Budapest


Her bor du bra i Budapest


Budsjett i Barcelona

Barcelona er den perfekte weekendbyen. Her kan du kombinere sightseeing med sol og bad på noen av de mange strendene som Barcelona er velsignet med. Her er det også veldig bra shopping og massevis av restauranter der du kan spise tapas fra morgen til kveld. Det går lavprisfly fra Norge og byen er kjent for å ha mange spennende hotell til bra priser.
- Hotell i Barcelona
- Fly til Barcelona


Her bor du bra i Barcelona: