Familiemoro – her finner du barnevennlige reiser

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Thinkstock
Det er morsomt å reise på ferie med hele familien. Fornøyde barn gir fornøyde foreldre, så sørg for å bestille en ferie tilpasset dine minste elsklinger. Her får du bra tips og barnevennlige reiser til sol, snø og eventyr.
Publisert 17 desember 2014

Pakk ned hele familien, store og små, og reis på en kul og barnevennlig ferie. Det finnes mange reiser som er tilpasset deg som reiser med barn. Hotell med barneklubb og mange andre barn å leke med, pakkereiser der barn reiser til en rabattert pris og rundreiser som passer for hele familien.

Hotell med all inclusive og barneklubb

Reiser du på charterferie er det veldig komfortabelt å bestille en reise med all inclusive. Da kan barna spise så mye is de vil og du slipper å tenke på matlaging eller å velge restaurant hver middag. Sørg også for å velge et hotell med barnebasseng og eventuelt babybasseng i skyggen om du reiser med veldig små barn. Det er ekstra morsomt for barna om det finnes barneklubb og det kan være bra å sjekke på forhånd hvilke aktiviteter hotellet tilbyr. De store charterselskapene har spesielle konsepthotell som er tilpasset for deg som reiser med barn. Om du reiser med Star Tour kan du bo på deres Blue Village-anlegg og Ving har sine Sunwing Famliy Resorts. Apollo har tre hotell i Hellas og Tyrkia med barneklubb.

Bestill en reise med kort flytid

Har du barn som ikke kan sitte stille så veldig lenge kan det bli veldig slitsomt med en lang flyreise. Det finnes mange reisemål med flytid på under seks timer. Noen av disse er Tyrkia, Kanariøyene, Hellas, Mallorca, Egypt, Kroatia, Portugal, Kyprtos og Bulgaria. Om du ikke synes det gjør noe med en lang flyreise så kan det likevel være bra å planlegge for den lange reisen med å pakke ned bøker, leker og bra mellommåltid.

Tre barnevennlige reiser for hele familien


Sydenferie med Sunwing på Mallorca
På en av Europas fineste sandstrender ligger Vings hotell Sunwing Alcudia Beach. I 2014 fikk de også en pris som beste familiehotell på Mallorca. Hotellet består av åtte forskjellige områder som alle tilfredstiller forskjellige behov og ønskemål. Et tips for den litt større familien eller om man reiser sammen med besteforeldre er å bestille en Royal Family Suite. Bortsett fra den utrolig fine sandstranden finnes en bra lekeplass, sklier, Lollo og Bernies Miniland, treningsrom, spa og tre bra restauranter. For en opplevelse som barna sent kommer til å glemme så sørg for å la de være med på den populære skattejakten eller overrask dem med et morgenbesøk av Lollo og Bernie.

Blue Village med Bamseklubb på Gran Canaria
Blue Village Flamingo Beach Resort ligger i en egen bukt med sandstrand i Playa Blanca på Lanzarote. Akkurat som på alle Star Tours Blue Village-hotell finnes det et stort bassengområde med separat barnebasseng og babybasseng. På vinteren er bassngene oppvarmet. Det finnes aktivieter for hele familien og barma kan være med i Bamseklubben, Fun Break eller The Hangout. Hotellet har fireromsleiligheter så her får hele familien plass. Bestill med all inclusive for en ekstra behagelig ferie.

Skiferie i Østerrike – barn kjører gratis
For både erfarne og uerfarne skikjørere passer bra om du vil ha en hvit ferie. Saalbach og Hinterglemm er sammen med Leogang skiområdet Skicircus. Her får familien mulighet til å stå på ski i mer enn 200 kilomter med bakker og 10 kilometer langrennsspor. Det finnes 55 heiser, funparks og skiskoler. Østerrikes Turistbyrå har et tilbud der barn under 14 år reiser gratis om de bor og kjører med foreldrene. Tilbudet gjelder på utvalgte hotell i Saalbach ig Hinterglemm om foreldrene kjøper heiskort for minst tre dager.

Her finner du fler barnevennlige reiser:
- Alle reisetilbud - Reise med Barn
- Barnvennlige charterhotell


Reisetilbud - Barnevennlige reiser