Eksotisk & historisk charter

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Thinkstock
Foto: Shutterstock
Steder som Oman, Jordan, Dubai, Ajman, Abu Dhabi og Ras Al Khaimah er navn som klinger spennende i ørene og som gjør oss nysgjerrige. Her får du noen korte tips om disse litt annereldes charterreisemålene.
Publisert 13 september 2016

En matkultur som kan tilfredstille de aller fleste, overnatting under stjernene i en tilsynelatende uendelig ørken, vektløse bad i Dødehavet, arkeologiske rikdommer og strender så langt øyet kan nå. Hva er det ikke å like? En reise til et eller flere av disse landene gir deg ikke bare fregner på nesen. Så hva venter du på? Her er alle chartereiser til Oman, Ras al Khamah, Ajman, Abu Dhabi, Dubai og Jordan. Prisene er per person når to voksne reiser og bor sammen.

Dubai

Velkommen til en fantastiverden. Her er alt litt bedre og større – verdens høyeste bygning, vernden største shoppingsenter og verdens mest luksuriøse hotell. Dubai frister også med god mat, ørkensafari og herlige strender. Dessuten er kriminaliteten ekstremt lav så her får du en trygg og sikker ferie.


Charter til Dubai


Abu Dhabi

Emiratenes hovedstad og innspillingsplass for filmen Sex and the City 2. Oljeriket var en gang tilholdssted for både sjørøvere og perledykkere. I dag er det soldyrkere og shoppingsugne som kommer hit. I tillegg til fantastiske strender kan du nyte av vakker kunst og arkitektur, shoppingsenter, myldrende markeder og verdens tredje største moské, Shaik Zayed Grand Mosque.


Charter til Abu Dhabi


Ras Al Khaimah

Dubais lillebror blir bare mer og mer populært, mye på grunn av de fantastiske dykkemulighetene. Her kan du oppdage alt fra skipsvrak til fisker du aldri har sett før. Snorkligen er også helt fantastisk. Blir du lei av strandlivet finnes det flere markeder og varehus, elelr hvorfor ikke dra på en utflukt til storebror Dubai?


Charter til Ras al Khaimah


Ajman

Dubais aller minste lillebror frister med strandliv og delfiner på en av emiratenes aller fineste og hviteste strender. Bare 45 minutter bort ligger storebror på trygg avstand for den som blir alt for rastløs. Ajman kan også vise frem tradisjonelle souker og kjøpesenter med kino og alt man kan tenke seg av fasiliteter.


Charter til Ajman


Oman

Liker du lange strender, ekostisk mat, historie som strekker seg til langt før år 0 f.Kr og vakre omgivelser. Da er Oman noe for deg. Her er det førsteklasses hotellet rett på stranden. Besøk vakre moskéer og palass, og drøm deg bort til en verden for lenge siden.
Fly til Oman // Hotell i Oman

Jordan

Petra, et av verdens syv underverk, er det som lokker de fleste til landet. En mytisk by hugget ut av fjellet der konger og faraoer har levd store deler av sitt liv. Er historie ikke noe for deg og du foretrekker å bare slappe av i en hengekøye eller nyte av det varme vannet så går det selvfølgelig også helt fint.
Fly til Jordan // Hotell i Jordan

Fant du ikke en reise som passet? Her finner du alle reiser til hele verden:
- Alle charterreiser
- Alle restplasser
- Alle hotell
- Alle flybilletter
- Alle reisetilbud