Barnas favoritthotell på Kanariøyene

Teresen
Reiseguiden, besøkt 8 land

Foto: Ving
Foto: Fritidsresor
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Fritidsresor
Foto: Apollo
Kanariøyene er et fantastisk reisemål med lange sandstrender, deilig sommertemperatur på vinteren og mye å gjøre for hele familien. Her hr vi valgt ut fine hotell for deg som reiser med barn.
Publisert 10 oktober 2014

Reiser du utenlands med barn så vi du nok bo på et barnevennlig hotell. pa Kanariøyene finnes det mange herlige hotellalternativ som sørger for at hele familien blir fornøyd med vinterens charterreise. Vi har valgt ut noen barnevennlige hotell på favoritttene Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura.

Sunwing Arguineguín Seafront, Gran Canaria

I år ble dette firestjerners hotellet i Arguineguin utsett til Gran Canarias beste familiehotell. Her fererer familien i vakre omgivelser, barna kan være med i skandinavisk barneklubb og det finnes mulighet for å legge til all inclusive. Bassengområdet er stort med tre basseng som er oppvarmet på vinterhalvåret og barnebasseng. Det finnes to restauranter å velge mellom, spa, treningsrom og bra kveldsunderholdning. Leilighetene er moderne, velutstyrte og har du en stor familie kan du velge en leilighet med plass for opptil seks personer.
Hit reiser du med Ving, les mer og se priser her.

Las Marismas, Fuerteventura

Dette leilighetshotellet med fire stjerner ligger i den lille havnebyen Corralejo på Fuerteventura. Det er et stort og velholdt hotell med et bassengområde med tre basseng og barnebasseng som er oppvarmet på vinteren, aktiviteter for hele familien som treningsrom, tennis og barneklubb for de minste. Du spiser god mat i hotellets bufférestaurant og vil du ha en enda mer komfortabel ferie så kan du legge til all inclusive. Leilighetene er romslige, lyse og du kabn velge mellom to eller tre rom.
Hit reiser du med Apollo, les mer og se priser her.

Blue Star Oasis, Tenerife

Her bor du i et rolig område på et firestjerners hotell rett ved en golfbane i Playa de las Américas på Tenerife. Bassengområdet har to oppvarmede basseng, barnebasseng og snackbar. Når barna blir lei av å plaske i bassenget finnes det lekeplass, minidosco og spillrom. Mamma og pappa kan ta en deilig massasje, gå en tur til havnen i Los Cristianos eller shoppe i Playa de las Américas. Leilighetene er velutstyrte, noen med takterrasse og de største med plass for opptil seks personer.
Hit reiser du med Star Tour.

Baobab Suites, Tenerife

Dette femstjerners hotellet utenfor Playa de las Américas på Tenerife lokker med velutstyrte leiligheter med plass for opptil fem personer. Bassengområdet består av to oppvarmede basseng, barnebasseng og bassengbar - og vil du ha litt ekstra luksus bestiller du et rom med privat basseng. Foretrekker du å bade i havet går det gratis busser til stranden. For barna har hotellet en internasjonal barneklubb og et veldig fint lekerom. Vil familien se noe annet enn det utrolig flotte hotellområdet kan dere ta en spasertur til sentrum som bare er en kilometer bort. Hotellets á la carte-restaurant har en veldig bra meny.
Hit reiser du med Ving og Apollo, les mer og se priser her.

Club Hotel Riu Paraiso Lanzarote Resort, Lanzarote

På dette populære femstjerners hotellet i Puerto del Carmen på Lanzarote får hele familien en herlig solferie. Med perfekt beliggenhet på stranden og to fine bassengområder med hele fem basseng finnes det alltid en mulighet for å ta et forfriskende bad. For barna finnes også et separat barnebasseng, internasjonal barneklubb og lekeplass. Vil du gjøre noe annet enn å bare sol og bade så tilbyr hotellet aktiviteter som bortennis, volleyball, gym, yoga, deilige behandlinger og flere kvelder i uken er det kveldsunderholdning. Noen hundre meter bort er det et lokalt kjøpesenter om familien vil gjøre en liten utflukt en dag. Du bor komfortabelt enten i dobbeltrom eller familierom. Det er et all inclusive-hotell og det finnes mye godt å spise i bufférestauranten og de to á la carte-restaurantene.
Hit reiser du med Apollo, les mer og se priser her.

Hotell Taurito Valle, Gran Canaria

Er du barnslig glad i vann passer dette familiehotellet perfekt. Det ligger vest for Tauritodalen i Playa Taurito på Gran Canaria. Det er nemlig bare noen meter til Tauritos vannland som lokker med massevis av vannskiler og aktiviteter for både store og små. For barna finnes det også en internasjonal barneklubb og da kan jo mamma og pappa passe på å skjemme bort seg selv med en spabehandling eller kanskje trene litt i hotellet treningsrom. All inclusive er inkludert i prisen, noe som gjør ferien litt ekstra avslappet. Velg mellom dobbeltrom med balkong eller markterrasse.
Hit reiser du med Star Tour.

I Reiseguidens søkemotor finner du fler reise:
- Rimelige og barnevennlige hotell på Kanariøyene
- All inclusive-hotell på Kanariøyene
- Alle hotell på Kanariøyene med barnebasseng


Charter til Kanariøyene